Ympäristöystävällisyys

Ympäristöystävällisyys on tärkeä osa toimintaamme

Lännen Mattohuollon tavoitteena on edistää yhä vähemmän ympäristöä rasittavien tuotteiden ja menetelmien kehittämistä josta osoituksena mm. seuraavat asiat:

Suurin osa mattojemme nukastoista on tehty 100% kierrätetystä Econyl-materiaalista. Econyl materiaalista lisää: https://www.econyl.com/the-process/

Pesulamme ja pesuprosessissa käytettävä vesi lämmitetään maalämmöllä. Maksimaalisen energiasäästön pesulassamme takaa lämmön talteenottojärjestelmä.

Matonpesukoneemme on kehitetty myös energian säästönäkökulmaa ajatellen jolloin energian säästö esim. rumpupesukoneisiin ja rumpukuivaimiin nähden on melkoinen.

Myymissämme tuotteissa kuten esim. likaa keräävissä tekstiilimatoissa nukaston määrä on moninkertainen mm. yleisimpiin markkinoilla oleviin vuokramattoihin nähden, josta johtuen saavutetaan merkittävät säästöt asiakkaan lisäksi myös ympäristölle harventuneiden kuljetuskertojen johdosta.

Teemme myös jatkuvasti työtä kehittääksemme ja tehostaaksemme toimintaamme vielä puhtaamman ympäristömme puolesta, jotta jälkeläisemme voisivat nauttia puhtaasta luonnosta.