Tuulikaappiritilät

Jaguar tuulikaappimatto on kestävä ja korkealaatuinen kotimainen kumimatto ulko- ja sisäkäyttöön. Tuote on valmistettu Suomessa!

Suositeltavia käyttökohteita ovat kauppakeskukset, marketit, pankit, hotellit, liike- ja teollisuuskiinteistöt sekä esim. taloyhtiöt ja päiväkodit.

Jaguar tuulikaappimattojen käyttökohteita ovat kaikki tuulikaapit, mattosyvennykset ja sisääntulot.

Jaguar tuulikaappimatot soveltuvat vilkkaasti liikennöityihin sisäänkäynteihin. Matot on suunniteltu myös kohteisiin, joissa on kävelyliikenteen lisäksi raskasta tavaraliikennettä. Mattojen rakenne kestää painavien kuormien kuljettamisen mattojen yli.

Jaguar tuulikaappimatot valmistetaan tehtaalla 40×10 cm elementeistä haluttuun kokoon ja toimitetaan myös tarvittaessa määrämittoihin kasattuna.

Jaguar maton kaarimainen kuvio raapii tehokkaasti pois kaiken karkean lian. Moduulien avoin rakenne kerää suurenkin lika- ja lumimäärän maton sisälle. Kitkanystyrät maton pinnalla ja pehmeät lamellit tehostavat lian kerääntymistä ja estävät liukastumista märällä tai kylmällä matolla.

Jaguar maton jokaisessa paksuudessa on alapuoliset vesiurat, jotka mahdollistavat veden poisvirtaamisen ja pitävät lattian kuivana.

Jaguar ritilämattoon kehitetty kaarimainen muoto ja elementtiliitokset estävät mattoa aaltoilemasta kärryliikenteen paineesta.

Jaguar matto valmistetaan UV-suojatusta kumi-muovisekoitteisesta raaka-aineesta, jolla on erinomainen kulutuksen ja pakkasen kestokyky. Materiaali kestää myös erinomaisesti kemikaaleja ja öljyjä.

Pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta mattoa on helppo käsitellä ja se on helppo rullata joka suuntaan siivouksen aikana.

Jaguar maton takuu on viisi vuotta tai viisi miljoonaa ylitystä.

Materiaali UV-suojattu vinyyli/NBR 100% kierrätettävä
Moduulikoko 40 x 10 cm
Paksuudet 12 mm / 16 mm / 20 mm / 25 mm
Paino 4,9 kg/m², 7,1 kg/m², 9,0 kg/m²,11,3 kg/m²
Värit musta, harmaa, terrakotta, vaalean harmaa, sininen ja vihreä
Käyttölämpötila -35 °C – +70 °C
Paloluokitus EN 13501: Cfl – s1
Liukastumisenesto DIN 51130: R10
Emissiot IS0 16000-9: TVOC luokka A+
Pyöräkuormitus KfB dynaaminen testi: 400 kg / pumppukärrynpyörä