Tuulikaappiritilät

Olemme vastuussa Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella Muovihakan Suomessa valmistetun Jaguar-ritilän  jälleenmyynnistä. Tuulikaappiritilät sopivat vilkkaasti liikennöityihin sisäänkäynteihin lianirrottajaksi, kuten kauppakeskuksiin, päiväkoteihin tai esimerkiksi teollisuuskiinteistöihin.  Ritilät ovat 100% kierrätettävää materiaalia.

Jaguar-tuulikaappiritilän käyttökohteita ovat kaikki mattosyvennykset, sisääntulot ja tuulikaapit. Ritilät ovat suunniteltu kestämään myös raskasta tavaraliikennettä. Ritilät valmistetaan tehtaalla 40x10 elementeistä haluttuun kokoon. Ritilän kasauksen helppoudesta johtuen ritilän osat ovat helposti vaihdettavissa, mikäli ne esimerkiksi vahingossa likaantuvat pysyvästi. Jaguar-tuulikaappiritilän takuu on 5 vuotta tai 5 miljoonaa ylitystä.

Pehmeän ja kevyen materiaalin ansiosta ritilät ovat helposti käsiteltävissä ja kevyitä siirtää siivouksen ajaksi. Ritilän jokaisessa paksuudessa on alapuoliset vesiurat, jotka mahdollistavat veden poisvirtaamisen ja pitäen lattiat kuivana.  Jaguar matto valmistetaan UV-suojatusta kumi-muovisekoitteisesta raaka-aineesta, jolla on erinomainen kulutuksen ja pakkasen kestokyky. Materiaali kestää myös erinomaisesti kemikaaleja ja öljyjä.

Jaguar-ritilät ovat erinomainen valinta nykyään esimeriksi päiväkotien eteisiin. Lian ja veden pudotessa ritilän alaosaan, säästyvät lasten jalat kastumiselta!

Tekniset tiedot

Materiaali                                 UV-suojattu vinyyli/NBR 100% kierrätettävä

Moduulikoko                            40 x 10 cm

Paksuudet                                 12 mm / 16 mm / 20 mm / 25 mm

Paino                                          4,9 kg/m², 7,1 kg/m², 9,0 kg/m²,11,3 kg/m²

Värit                                           musta, harmaa, terrakotta, vaalean harmaa, sininen ja vihreä

Käyttölämpötila                       -35 °C – +70 °C

Paloluokitus                              EN 13501: Cfl – s1

Liukastumisenesto                  DIN 51130: R10

Emissiot                                     IS0 16000-9: TVOC luokka A+

Pyöräkuormitus                       KfB dynaaminen testi: 400 kg / pumppukärrynpyörä