Tuotteet

Matto jokaiseen tilanteeseen!

Likaakeräävät tekstiilimatot

On ensisijaisen tärkeää että lianpysäytysominaisuudet ovat matossa ensiluokkaiset. Sen on estettävä tehokkaasti mm. hiekan ja kosteuden sisäänkulkeutuminen voimakkaastikkin likaantuvilla alueilla. Tälläisistä kohteista hyviä esimerkkejä ovat koulujen, taloyhtiöiden, päiväkotien sekä markettien sisääntulot.

Jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella olemme päätyneet yhteen tuotteeseen joka on osoittautunut ehdottomasti parhaiten ym. kriteerit täyttäväksi: Coral Brush-tekstiilimattoon. Siinä on ainutlaatuinen nukkarakenne, joka perustuu vahvaan 80 dtexin polyamidilankaan. Sen vahvuuden ansiosta nukasto pysyy pystyasennossa tuhansienkin jalkaparien ylikävelyn jälkeen. Se taas takaa maton maksimaalisen lianottokyvyn sekä suuren kapasiteetin (=harvemmat huoltokerrat).

Maton vahva vinyylipohjarakenne taas takaa hyvän paikoillaan pysyvyyden eikä mattoa näy koskaan “kaksinkerroin” sisääntuloissa. Tärkeää on myös maton sijoittaminen sisääntuloon sillä paraskaan matto ei kerää likaa elleivät askeleet osu siihen! Usein maton toinen pää viistetään siten, että matto lähtee kynnyksestä kulkusuuntaan ja mahdollistaa että kenkien pohjista todella lika jää mattoon. Näin saadaan usein myös merkittävää säästöä aikaan kun mattojen neliöt ovat tehokkaasti käytössä. Valikoimissamme on useita värejä joilla saadaan asiakkaiden tiloihin myös näyttävyyttä.

Lisätietoa voit käydä katsomassa www.matro.fi

Tuulikaappiritilät

Paras lopputulos lian sisääntulon estämiseksi saadaan kun tekstiilimattoa ennen sijoitetaan “karkeamman” lian kerääjä eli tuulikaappiritilä.

Siihen meillä on tarjota teille kumi-muoviseoksinen kotimainen “raapivan” pinnan omaava Jaguar-matto. Se leikataan ja asennetaan toimestamme määrämittaan.

Korkeusvaihtoehdot ovat 12, 16, 20- ja 25mm. Värivaihtoehtoina ovat musta, harmaa, terrakotta, vaaleanharmaa, sininen ja vihreä. Jaguaria on mahdollista saada myös sisältäen tekstiilikaistaleita.

Lisätietoa voit käydä katsomassa www.muovihaka.com

Käytävämatot

Kauttamme on mahdollista hankkia myös käytävämatot mm. toimistojen käytäville. Siihen meillä on tarjota Coral Classic matto. Se on erikoiskäsitelty, pigmenttivärjätty 20 dtexin polyamidilangasta valmistettu näyttävän

näköinen sisustusmatto. Sitä on saatavana 105, 155- ja 205cm leveyksinä. Lisäksi valikoimissamme on Coral Go- ja Coral Bright käytävämatot. Niissä useita värejä ja leveydet ovat 90-, 130- ja 200cm.

Mikäli aiot tehdä vieraisiisi vaikutuksen, niin kauttamme saat vuokrattua punaisen 105*635cm kokoisen maton, jolle jo muutama Presidenttikin on antanut askeleensa.

Lisätietoja voit käydä katsomassa www.matro.fi

Kosteantilanmatot

Kovaan kulutukseen ja liukumisen estämiseksi kosteisiintiloihin (uimahallit, pukuhuoneet ym.) tarjoamme esimerkiksi Lagune-kosteantilanmattoa. Se on kotimainen ja pehmeän rakenteen ansiosta miellyttävä jalanpohjalle. Matot valmistetaan määrämittaan. Tarjolla on useita eri värivaihtoehtoja.

Lisätietoa voit käydä katsomassa www.muovihaka.com

Tuolinalusmatot

Tarjoamamme tuolinalusmatot suojaavat työpisteen tuolinalustan tuolin liikkuma-alueella. Se helpottaa merkittävästi siivousta. Mattosuoja pysyy kitkapinnan ansiosta hyvin paikoillaan. Yläpuolella on ns. appelsiinipinta. Mattojen koot ovat 100x120cm ja 120x150cm, korkeus 2mm, sekä matoissa on pyöristetyt reunat.