Palvelut

Sopiva matto juuri sinulle!

Osta matto omaksi tai vuokraa

Tiesitkö, että lian sisälle kulkeutumisen estämiseksi ei ainoa tapa ole vuokrata mattoa vaan sen voi hankkia myös omaksi ja tehdä siihen huoltosopimuksen. Kartoitamme asiakkaan luona mattotarpeen räätälöimällä jokaiseen sisääntuloon oikeantyyppisen-, kokoisen-, sekä mallisen maton. Jokaiselle matolle tehdään kulkijamäärästä, likatyypistä yms. riippuen huoltoaikataulu jolloin matto viedään pesulaamme peruspuhdistettavaksi. Huollon ajaksi (n. 2-3 työpäivää) annamme sijaismatot! Maton kestoikä vaihtelee kulutuksesta riippuen n. 7-20 vuoden välillä. Kauttamme saa myös vuokrattua matot. Olipa mattotarpeenne sitten tilapäinen tai pysyvä ratkaisu, ota yhteyttä meihin niin kartoitamme maksutta teille sopivan mattoratkaisun.

 

 

 

Mattohuolto

Tapahtuu erikoismatonpesukoneellamme joka on suomessa kehitetty ja valmistettu erityisesti vinyyli- ja kumipohjaisten likaakeräävien mattojen peruspuhdistamiseen. Koneen eri työvaiheiden avulla saamme maton puhdistettua aina nukanjuuria myöden korkeanukkaisistakin matoista.

Lisäksi pesumenetelmämme ansiosta nukka nousee takaisin pystyasentoon joka on oleellinen asia maton liankeräyskyvyn palautumisen kannalta.

Yrityksemme autot hakevat huoltosopimuksessa sovitun aikavälein (1-12 krt/vuosi) puhdistusvuorossa olevat matot asiakkaalta ja kuljetamme ne pesulaamme. Asiakas saa käyttöönsä huollon ajaksi (3 työpäivää) meiltä sijaismatot.

 

 

 

Summary
Service Type
Mattohuolto
Description
Saat meiltä yrityksellesi omistus- ja vuokramatot. Omistamme erikoismatonpesukoneet, jotka huoltavat mattosi aina nukanjuuria myöden!