Kostean tilan matot

Heta-ritilämatto

Tukeva matto kosteaan tilaan.

Suomessa valmistetun Heta-ritilämaton käyttökohteita ovat kaikki kosteat tilat: uimahallit, pukuhuoneet, saunatilat jne. Heta soveltuu käyttöön kaikkialla, missä vaaditaan tehokasta, helppohoitoista ja turvallista kosteantilan mattoa.

Heta on tukevampi kuin muut kylpyhuonematot, joten sen käyttöikä on huomattavan pitkä. Matto soveltuu erinomaisesti myös suojamatoksi terasseille tai parvekkeille, työpisteisiin lievittämään seisomatyön rasitusta sekä vaikkapa venematoksi.

Selkeän rakenteensa ansiosta Heta on helppo pitää puhtaana. Matto voidaan rullata kokoon ja näin puhdistaa myös maton alapuoli ja lattia. Heta-ritilä on miellyttävä jaloille. Pintakuvioinnin ansiosta se ei ole liukas, ja pehmeän alalistan ansiosta matto pysyy erittäin hyvin paikallaan.

Pystymme toimittamaan mattoa nopealla aikataululla tumman harmaalla värillä. Tarjoamme tilauksesta Heta-mattoa kolmessa eri leveydessä (60cm, 70cm ja 90cm) ja kymmenessä värissä. Saatavana rullittain (15m) tai määrämittaan katkaistuna.

Lagune

Baktreerisuojattu Lagune kosteantilan matto soveltuu uima-allastiloihin, suihkuihin, kylpylöihin, saunoihin, pukuhuoneisiin jne.

Maton kaareva pinta pitää maton kuivana.

Maton erittäin hyvä kitka ja pintanystyrät estävät liukastumiset märällä pinnalla. Lagune on lämmin ja mukava paljaille jaloille.

Lagune soveltuu myös kylmiin tiloihin, kuten esim. parvekkeille tai kellareihin.

Matto valmistetaan vinyyli/muoviyhdisteestä Muovihakan tehtaalla ja kootaan haluttuun muotoon piiloliitoksin 20 x 20 cm moduulijaolla.

Moduulirakenteinen Lagune voidaan tehdä erilaisiin muotoihin ja kuvioihin.

Moduulien avulla matosta voidaan tehdä kuinka pitkä tai leveä tahansa ja sillä voidaan peittää laajoja tai epäsäännöllisiä alueita.

Moduulit ovat erittäin helppo liittää toisiinsa matossa olevien liitososien ansiosta. Lagune matto on helppo rullata kaikkiin suuntiin.

Lagunen raaka-aineeseen lisätään tehtaalla antibakteeriaine, joka estää bakteerien ja sienirihmaston tarttumisen maton pintaan. Siten maton pinta ei ole kasvualusta bakteerikannalle.

Tekniset tiedot
Materiaalit UV-suojattu vinyyli, bakteerisuojattu 100% kierrätettävä
Moduulikoko 20 x 20 cm
Paksuus 9 mm
Paino 4.1 kg/m²
Värit Ruskea, musta, harmaa, vaalean sininen, vihreä, beige, tumman sininen ja pinkki.
Käyttölämpötila -20ºC – +70ºC
Paloluokitus EN 13501: Bfl – s1
Liukastumisesto DIN 51097: A + B + C DIN EN 13451/15288-1: 30°
Emissiot ISO 16000-9: TVOC luokka A+